V8Supercars: ITM500 Auckland race timetable

Kiwi Fadian Coulthard is currently third and leading Kiwi in the V8Supercars championship.  Photo / Edge Photographics
Kiwi Fadian Coulthard is currently third and leading Kiwi in the V8Supercars championship. Photo / Edge Photographics

The V8Supercars circus arrives in Auckland this weekend for the ITM500 Auckland at Pukekohe Park Raceway. Qualifying starts Thursday April 24 with racing starting ANZAC day and finishing Sunday around 5pm.


ITM 500 Auckland

Thursday 24 April
Start End

ITM 500 Auckland map. Photo / Supplied
ITM 500 Auckland map. Photo / Supplied

10:25 10:45 GTRNZ Practice 20 mins
10:55 11:15 NZ Muscle Cars Practice 20 mins
11:25 11:45 NZ V8 Utes Practice 20 mins
11:55 12:15 GTRNZ Qualifying 20 mins
12:45 13:05 NZ Muscle Cars Qualifying 20 mins
13:15 13:45 V8 Touring Cars Practice 30 mins
13:55 14:15 NZ V8 Utes Qualifying 20 mins
14:25 14:55 V8 Super Tourers Practice 30 mins


Friday 25 April
Start End
11:30 12:00 V8 Supercars Championship Practice 1 30 mins
12:15 12:35 V8 Supercars Championship Qualifying 20 mins
13:37 14:20 V8 Supercars Championship Race 10 35 laps
14:40 14:55 GTRNZ Race 15 mins
15:05 15:20 NZ Muscle Cars Race 15 mins
16:00 16:20 V8 Super Tourers Qualifying 20 mins
16:30 16:45 NZ V8 Utes Race 15 mins
16:55 17:15 V8 Touring Cars Qualifying 20 mins


Saturday 26 April
Start End
09:30 09:45 NZ V8 Utes Race 15 mins
09:55 10:15 V8 Touring Cars Race 20 mins
10:25 10:55 V8 Supercars Championship Practice 2 30 mins
11:05 11:20 NZ V8 Utes Race 15 mins
11:30 11:40 V8 Supercars Championship Qualifying - Race 11 10 mins
11:50 12:00 V8 Supercars Championship Qualifying - Race 12 10 mins
12:10 12:30 V8 Super Tourers Race 20 mins
12:40 12:55 GTRNZ Race 15 mins
13:05 13:25 V8 Touring Cars Race 20 mins
14:05 14:50 V8 Supercars Championship Race 11 35 laps
15:00 15:10 NZ Muscle Cars Race 10 mins
15:20 15:40 V8 Super Tourers Race 20 mins
16:05 16:50 V8 Supercars Championship Race 12 35 laps

Sunday 27 April
Start End
10:20 10:35 NZ Muscle Cars Race 15 mins
10:45 11:05 V8 Super Tourers Race 18 mins
11:15 11:35 V8 Touring Cars Race 20 mins
11:45 12:00 GTRNZ Race 15 mins
12:10 12:25 NZ V8 Utes Race 15 mins
13:00 13:20 V8 Supercars Championship Qualifying - Race 13 20 mins
13:30 13:50 V8 Touring Cars Race 20 mins
14:00 14:20 V8 Super Tourers Race 20 mins
14:30 14:45 NZ Muscle Cars Race 15 mins
15:25 16:49 V8 Supercars Championship Race 13 70 laps


For more head to DrivenNZ on Facebook

- NZ Herald

© Copyright 2014, APN New Zealand Limited

Assembled by: (static) on red akl_n1 at 22 Sep 2014 14:59:17 Processing Time: 49ms